Inn- og utbetaling

Bookmakerens Unibet tilbud er laget slik at hver spiller, uansett landet han/hun er i, finner en måte å betale depositum og utbetale penger, som er både mest komfortabel og trygg. Så man kan betale deposita med kreditt- og debetkort. Ved betaling med kort må man likevel huske at eventuell utbetaling av midler kan skje kun til det samme kortet som ble brukt for depositum. Det ingen unntak fra denne regelen.

Bortsett fra kredittkort, er e-lommebøker som Skrill og Neteller nesten lik komfortable ved pengedeponering og -utbetaling. Dette er ikke bare det raskeste deponeringsalternativet, men også den forteste veien for de vunnene pengene til kontoen vår. Det forekommer sjelden at et utbetalingsoppdrag ikke gjennomføres innen et par timer. Noen ganger havner pengene på kontoen deres innen bokstavelig talt noen minutter. Etter å ha testet mange bookmakere, kan man godt si at Unibet er i toppen når det gjelder rask utbetaling.

REGISTRER DEG HOS UNIBET NÅ! »

Vi kan også selvfølgelig tilby raske bankoverføringer og tradisjonelle pengeoverføringer. Likevel, tar det vanligvis 2-3 virkedager før utbetalte penger havner å bankkontoen. Dette skyldes betjening av utbetalingen utføres av bankmedarbeidere. Og vi vet jo at det aldri haster for bankene.

Kanskje det er ikke viktigst om pengene kommer noen minutter tidligere eller senere. Viktigst er at Unibet er et fullstendig troverdig selskap, og vi kan være sikre på at pengene som vi deponerer her og transaksjoner er trygge. Unibet har alle mulige sikkerhetssertifikater. Det er helt sikkert at man ikke kan si at Unibet bookmaker ikke er troverdig. Hvis du har vunnet penger, kan du være helt sikker på at de havner på kontoen din innen fristen som er bestemt for vedkommende utbetalingsalternativ.

Inn- og utbetaling 1.00/5 (20.00%) 1 vote