Bet 365

Valg av en bookmaker som skal bli vårt primært sted for sport tipping er ikke enkelt. Like viktig som odds og omfanget av kamper som tilbys er bookmakerens troverdighet, tekniskhjelp, innbetaling og utbetaling av penger. Vi må alltid huske på det at vi overlater våre penger til et fremmed firma med hovedsete langt fra vårt bosted. Derfor må vi være sikre at våre penger er trygge og at det er ingen fare for uventede overraskelser.
Det er grunnen til at jeg valgte Bet365. Generelt sett har jeg liten tillit. Derfor testet jeg bookmakeren personlig før jeg bestemte meg for å innbetale et større beløp. Jeg deler med glede mine erfaringer. Fra begynnelsen:
Selve registreringen gikk raskt og uten noen problemer. Brukerkonto ble etablert rett etter jeg tastet inn mine personopplysninger og e-post adresse. Det eneste jeg måtte gjøre før alt var klart var å taste inn koden som ble sendt til min e-post. Som en ny spiller hadde jeg rett til «velkomstbonus».

Det neste steget var å innbetale penger. Ut ifra alle tilgjengelige innbetalingsalternativer valgte jeg kreditt kort, men det tilbys så pass mange innbetalingsmuligheter at jeg er sikker på det at alle vil finne noe for seg selv. Etter 2 minutter var pengene på Bet365 konto. Jeg kunne begynne å tippe. Personlig er jeg mest interessert i fotball og hockey, men ut ifra ren nysgjerrighet sjekket jeg tilbudet i andre idretter. Et ord – enormt. Jeg ville aldri ha trodd at Bet365 kan tilby så mye, og at noen av idrettene kan i det hele tatt spilles på. Likevel forble jeg med min favoritt sport – fotball, og jeg angrer ikke på det.

De dagene spilte akkurat Champions League og jeg klarte å vinne et par ganger. Tilbudet var gigantisk. Jeg kunne tippe på antall mål, hjørnespark, gule kort, innkast – absolutt alt. Det var den andre hyggelige overraskelsen, og i tillegg så klarte jeg å vinne litt penger.

Jeg var klar til å utbetale penger fra Bet365 konto. En operasjon jeg var litt usikker på. Jeg har lest nok om uærlige bookmakere hvor utbetaling av penger tar en evighet. Derfor var jeg litt engstelig når jeg bestilte den første utbetalingen av penger. Jeg ble ikke overasket når jeg ble bedt om å sende inn et skann av mitt ID-kort og bekreftelse på e-post adressen. Dette er en nødvendig prosedyre som viser kun til nettstedets profesjonell tilnærming til sikkerhet. Jeg sende inn påkrevd dokumentasjon og ventet på det som kommer. Den neste hyggelige overraskelsen var at pengene var på mitt konto dagen etterpå. Helt ærlig – jeg var ganske overasket når jeg så dette, fra den tiden visste jeg at Bet365 er mitt sted for tipping.

For å konkludere, etter min mening er de største fordelene med Bet365 følgende:
– Absolutt det beste panel for live-tipping
– Veldig stort tilbud på sport tipping
– Fantastisk velkomstbonus
– Raskt utbetaling av penger

Er det noen ulemper? Helt sikkert. For eksempel – nettsidens grensesnitt må «læres» (noe som er faktisk umulig å unngå ved et så pass stort antall sportshendelser) eller det at nettsidene lades av og til litt tregt. Det spørs bare om det er egentlig viktige ting? mer informasjon om Bet365

Rate this post