Sportingbet mobil sportfogadás

A Sportingbet az egyik legelismertebb fogadási iroda, amely 2010-ben egy trófeát nyert az év Bookmaker számára. Több mint 2000 fogadós és több mint 16 000 alkalmazott bizonyítja, hogy megbízhat ebben a cégben. A Sportingbet a fogadási lehetőségek széles skáláját kínálja, nagyon nagy esélyekkel. Speciális futball, lóverseny és tenisz. A Sportingbet mobil sportfogadás nem nyújt annyi bónuszt, mint mások, de az általános és magas esélyek teszik népszerűvé. A Sportingbet a fizetési módokat banki átutalással, Skrill, hitelkártya vagy Paysafecard segítségével támogatja. Átfogó rangsorolás? Nagy fogadási iroda.

Bónusz $ 700 – Sportingbet regisztráció!
Hogyan hozzunk létre egy fiókot a Sportingbet
A fiók könnyen létrehozható. Csak kattintson a Bejelentkezés a Sportingbet weboldalán.
1) Adjon meg néhány alapvető információt
2) Írjon be egy promóciós kódot, ha van egy a promóciós mezőbe, hogy egy ingyenes tétet kapj 38 € -ért.
3) Kattintson a Fiók létrehozása gombra
4) Válasszon egy fizetési módot és helyezzen letétet
5) Most meg lehet fogadni ezt a brit társaságot.

Bónuszok:
Ingyenes 25 € fogadás
A cseh állampolgárok ingyenes tétet kaphatnak, nagyon könnyű megtalálni. Helyezzen egy olyan kvalifikációs tétet, amelynek minimális értéke 8 AUD, és a Sportingbet ingyenes tétet ad, ha nyersz vagy lazít. A minimálisan elfogadható a tét 1,5. Teljes szabályok találhatók a Sportingbet honlapján. A promóciós kódot be kell írnia, ha van ilyen.

Befizetés módja:
A fogadáshoz pénzt kell fizetnie a fogadási számlájára. Használhat Visa (0,2% -os díj), Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard vagy Ukash e-pénztárcákkal rendelkező kártyákat, amelyek azonnal átutalják a pénzt. Vagy választhat banki átutalást (3 napig tart)
A Sportingbet támogatja a biztonságos online pénzátutalásokat. Számos biztonságos fizetési módot kínál, amelyek segítségével könnyedén befizethet pénzt.

Visszavonás:
Te tudod használni:
Visa kártya (0,2% díj), Skrill vagy banki átutalás (amely legfeljebb 3 napig tart)
Annak érdekében, hogy a pénzt a lehető legjobb módon biztosítsa, a William Hill SSL tanúsítványt használ.

Fogadás:
A Sportingbet az egyik legjobb esélyt kínálja a piacon, különösen a futball, a lovak, a tenisz és a krikett számára.

A fiókba való bejelentkezés után kiválaszthatja a kívánt sportot, és választhat a LIVE mérkőzések vagy a Napi mérkőzések listája között.

Fogadhat a győzelemre és a rajzolásra. Ha kíváncsi rá, hogy a “+ 36 fogadás” a többi esélyre ugrik, akkor egy teljes ajánlatot fog látni.

Minden fogadás a jobb oldalon jelenik meg. Most kiválaszthatja, hogy mennyit szeretne fogadni vagy törölni néhány mérkőzést. A minimális fogadási összeg 0,15 AUD.

Élő fogadás
A Sportingbet élő fogadásokat és közvetítéseket kínál a labdarúgás, a tenisz, a krikett, a golf, a darts vagy a rögbi között. A futó meccs megjelenik más mérkőzések fölött. Az összes futó meccs megtekintéséhez kattintson az Összes sport lehetőségre.

TV-adások
A Sportingbet sportesemények, például kosárlabda, labdarúgás, rögbi, lovak, tenisz vagy kézilabda élő közvetítését kínálja. A futballért argentin, japán, portugál, francia, holland, spanyol, olasz vagy amerikai bajnokság van.

Rate this post