Bet365 mobil sportfogadás

bet365 mobil sportfogadásEgy későbbi sztrájk Scott Fraser helyettesítette a Dundee United helyét a Skót Kupa negyeddöntőjében, a Partick at Tannadice rovására.A Mixu Paatelainen asztalos oldala üdvözlő szünetet tartott a bajnokság tiszteletére a 85. percben, mikor úgy tetszett, hogy ez az bet365 mobil sportfogadás ötödik kört nyerte meg a kedden este a Firhillben.

A bajnokság oldalán Dumbarton a Dundee-t repült a Dens Parkban egy goalless draw után.

Stefan McCluskey hatalmas trükköt ért el, Morton pedig a következő fordulóban -1 győzelem az Annan Athletic ellen a Galabanknál.

Jordan Roberts első Inverness gólt szerzett, mivel a szélső bet365 mobil sportfogadás pillantásos sztrájk a szélsőjátékosnak a Cupwell negyed döntőjébe küldte a tulajdonosokat.

Stephen McManus saját hálóját a Carl Tremarco 39. perces keresztjéből vette át, mielőtt Motherwell-ot a második félidő közepén kiegyenlítené, amikor a fejléc egy jól működő sarok után felállította Scott McDonaldt. Roberts 2-1 győzelmet aratott, amikor a Motherwell védekezésben futott, és helyet adott egy baloldali lövésnek a felső sarokban a 25 méteres out.Ross County megverte Linlithgow Rose 4-2 a globális energia stadionban.A junior ruhák büszkék voltak egy bet365 mobil sportfogadás szeszélyes kijelzővel, amely biztosította, hogy a nyakkendő kétségessé válik a záró szakaszokig.

A megye nagyon jó kezdetre indult, amikor a negyedik percben Paul Quinn szerezte.

De Rose nagyon jól volt a nyakkendőben, és az első félidő utolsó percében a labda Jamie Reckord megyei védőnk egy goalmouth közelharc után került.

éppen az óra előtt, amikor Brian Graham otthon járt, Alex Schalk pedig szoros közelítésben megduplázta a vezetést.

De a rozsdás Rose visszahúzta az egyiket, bet365 mobil sportfogadás amikor Ruari MacLennan finom kivitelben lerántott egy tribünet befejezni – csak egy másik Graham cél, hogy a dolgokat 12 perc múlva rendezze el.

további információ: Bet365 mobil sportfogadás

Rate this post