Montpellier slo Newport Gwent Dragons for å nå Challenge Cup-finalen

Montpellier satte en avgjørende sammenstøt med Harlequins i Challenge Cup-finalen i Lyon neste måned etter å ha slått Newport Gwent Dragons 22-12. De to lagene møtte i bassengetrinnene og hver side vant hjemme.Deres kamp i Lyon den 13. mai bestemmer hvilket lag som tjener et automatisk sted i neste sesong Champions Cup. Den franske klubbens sørafrikanske kontingent fikk dem til sin første europeiske finale som flyhalv Demetri Catrakilis Sparket 17 poeng og Bismarck du Plessis drev over for et forsøk. Joe Marler slår tilbake i spotlight som Harlequins ser av Grenoble Les mer

Dragons, i sin andre suksessive semifinale, tjente stor ros for deres modige Defensive display og outscored sine vertene ved to forsøk på en med en sterk kamp i kvartalet, etter å ha falt 22 poeng bak med en time spilt. Dragons hadde muligheten til å skyte for mål med det siste sparket Av halvdelen, men Carl Meyer var bred denne gangen.

Kingsley Jones, Dragons trener, innrømmet i halv tid at hans side trengte å sortere ut sin scrum, som visste under presset av to Springbok World Cup vinnere i Montpellier foran rad og en 42-stein andre rad Paring – men de fortsatte å lide på set-stykket i andre halvdel.En fin grubber spark til hjemmelaget av Meyer nesten tjent Dragons et forsøk i åpningen noen minutter fra den andre perioden, men Catrakilis lagde flere poeng fra hans støvel for å strekke ledelsen til 15.

Så kom Forsøket som ga franskmændene en ledig ledelse. Den australske scrum-halvdelen Nic White, som erstatning, oppdaget noe plass i Dragons ’22 etter en omsetning på halvveis – og hans poengspark fikk sin side en fem meter lineout. Du Plessis fant medfølger Springbok Pierre Spies på halen av linjen og ble deretter med i juggernaut for å hevde forsøket.

Catrakilis-konvertering var en formalitet, og det var slutten på hjemmets side scoring.

Dragons, skjønt, var bare bare å komme i gang.Meyer satte opp et forsøk på Hallam Amos, og deretter gikk backbacken over for en poengsum for å sikre at hans side kunne forlate Altrad Stadium med hodet høyt.

Rate this post