Mest sett i Netscape Navigator

Fiver, til tross for det ultramoderne bildet som en elektronisk post-out-tjeneste, som også publiseres daglig på football.guardian-portalen på informasjons-motorveien og best sett i Netscape Navigator, er eldre enn den ser ut. Veldig mye et barn på 1980-tallet, som faktisk ville forklare alle de skråstilte og oppriktige klappet ut referansene til de lenge glemte kulturelle berøringsstene i epoken, som Sting, Channel 4 ettermiddagste tegneseriefigur Murun Buchstansangur og Liverpool FC. Vi har ingen tid, barn, beste spør mamma eller pappa.

Uansett, vi er gamle nok til å huske for lenge siden da Chelsea ikke ble ansett som en av Englands store klubber.Og som et resultat, til tross for alle de etterfølgende ligatitlene, FA Cup og europeiske trofeer, har The Fiver aldri mentalt bracket klubben med Manchester Uniteds og Arsenals of this world. Inntil nå. “Mange er skuffet over dette resultatet,” insisterte José Mourinho i kølvandet på sin side 3-2-seier i West Brom på søndag. “De elsker Chelsea å miste et spill.” Og i en moody, med tittel, sa Mourinho utvilsomt, men utvetydig, Gummi-stemplet Chelseas toppkonsoll i The Fivers lille sinn for alltid. Fordi bare de som er ensconced på de største klubber utvikler så alvorlig nærsynthet (Latin: Caecus wengerus) at de blir oppriktige (Latin: Apoplexia fergus) ved å innse at supportere av andre lag finner sine sjeldne uhell mildt morsomt.Chelsea har dermed kommet, de utnytter sin opphøyde nye status i The Fiver’s head, og store mengder romerske Abramovichs like nyttige penger, for å pris John Stones unna – unnskyldter igjen til noen barn som leser, men her kommer en annen av The Fiver’s labored does-anyone-remember-Pages-From-Ceefax-stil 80-tallet reminisces – Everton. De har allerede fått et bud på £ 30m som ble avslått for ungdommen, som ser den virkelige avtalen fordi han ikke blir bedt om å spille rett tilbake i et Merseyside-derby, og planlegger å returnere denne uka med noe opptil £ 40m. “Jeg vil ikke selge ham, Bill [formannen, han fra Coronation Street] vil ikke selge ham,” insisterer Everton-regissøren Jon Woods.Så det er en annen setning som utvilsomt gummi-stemplet noe i The Fiver’s noggin. Og det er ikke særlig bra nyheter for Everton-supportere. La oss håpe på deres skyld at denne Ramiro Funes Mori kan sette i et skifte. LEVER PÅ BIG WEBSITE TONIGHT

“Organiser alle Jermains personlige behov, dvs. tørr rengjøringsmidler, gartnere, husoppussinger, innkjøp av interiørdesignere og daglige oppgaver , etc. Kontroller jevnlig hjemme når Jermain er borte, og sørg for at alt er på plass for retur, det vil si kjøleskapet er fylt og planter vannet og huset er rent “- vi er ute etter å få jobben og bli Jermain Defoe 24/7 personlig assistent. Søk her. Facebook Twitter Pinterest Et globalt merke, tidligere.Foto: Lee Smith / ReutersFIVER Brev

“Re: Fredagens Fiver, det ser ut som QPRs” anatomiske oddities “med Charlie Austin er mer om enn vi trodde” – Kyle Chandler. ” ved din sammenligning av Arsène Wenger til Biggie Smalls (Friday’s Bits and Bobs) tok jeg den fanciful friheten til å omskrive de første fire linjene i det andre verset av Biggies spor. Hypnotisere som om det er Arsenal-lederen som tar på seg sine rivaler: “Jeg satte Josés Chelsea inn i det freaking havet (uh-huh); Pellegrini, og Louis VG (det er riktig); I Brendan går Sakho, Coutinho (c’mon); Hvert Spur like cur avec rigor (haaaah!). “Jeg trodde det var en halv time godt brukt” – Alistair Drummond.

“Baconfries? Scampi pommes frites med deres fortellinger og mistenker fingerforstyrrende stank (Fiver letters passim)?Det er bare en sann pubmatbit, Mr Porky Pork Scratchings. Eller kanskje de pakker med Big D-peanøtter, de som når de er fjernet fra pappa-rammen, avslører en nesten glamorøs stjerne i en bikini. De er den typen altfor saltede snacks du vil ha for å bygge opp en tørst. “- Tim Gray.” I uken da vi har sett brukerne av Ashley Madison-websiden med detaljer om deres private saker splurged over hele Internett, har vi nå Declan O’Riordan proklamere offentlig gjennom disse sidene at han ikke lenger er interessert i ekteskap med den nygifte Jennifer Aniston (fredagens Fiver-brev). Gikk han ikke til å tenke på hvor grusom det er for henne å lese om hans plutselige hjertebytte sammen med de andre millioner, tusenvis, et par dusin mennesker som leser The Fiver? I det minste kunne han ha fortalt damen først.Alder av ridderlighet er vel og virkelig død “- Robert Darby.

Sjansen er at hvis du leser denne te-tiden fotball e-post, er du nesten helt enkelt singel. Men vær ikke redd – hvis du vil finne fellesskap eller kjærlighet, registrer deg her for å se profiler av den slags eruditt, sosial og vennlig folk som aldri ville drømme om å gå ut med deg.Og ikke glem, det er ikke avslaget som dreper deg, det er håp. Anbefalt Lytting

West Brom har avslått en skriftlig overføringsforespørsel fra “great lad” Saido Berahino.

Brendan Rodgers har nektet å kompromittere hans ledelsesprinsipper for å imøtekomme Christian Benteke i Liverpool. “Til slutt handler det om resultater, men for meg er det også hvordan vi spiller,” renset han. “Jeg er bekymret for at vi spiller god fotball.”

Den støtende koordinatoren i Leicester City Claudio Ranieri insisterer på at klubben aldri vil bli fristet til å betale inn på Riyad Mahrez. “Vi selger ham ikke så det er ingen pris,” brølte han. “Jeg vil forbedre ham i offensivlinjen.” Steve McClaren har lovet å fylle det sterkeste laget han kan, som Newcastle har til hensikt å avslutte sin 46-årige kopptørke, som starter i Milk Cup mot Northampton. “Det er et annet spill og ingen – ingen – i fotball ønsker å miste en fotballkamp,” sa han.

Hodet til FIFAs nye reformkomite regner med at Po ‘Sepp Blatter har blitt urettferdig kritisert. “Dessverre er det alltid slik at når noen holder seg for lenge, blir den negative siden lagt merke til,” kjente François Carrard.

Dronningens Celtics Stuart Armstrong er blitt kalt inn i Skotlandskampen for sin scrappy Euro 2016 kvalifiserende seier over Georgia og heroisk nederlag til Tyskland.Det er laget som Gordon (Keltisk keltisk), Marshall (Cardiff), McGregor (Hull), Berra (Ipswich), Forsyth (Derby), Greer (Brighton), Hanley (Blackeye Rovers), Hutton (Aston Villa), Martin Norwich), Mulgrew (Queen’s Celtic), Robertson (Hull), Whittaker (Norwich), Anya (Watford), Armstrong (Queen’s Celtic), McFiver (Fiver Towers), Brown (Queen’s Celtic), Fletcher (West Brom), Forrest Queen’s Celtic), Maloney (Chicago Brann), Morrison (West Brom), McArthur (Crystal Palace), Ritchie (Bournemouth), Russell (Derby), Fletcher (Sunderland), Griffiths (Queen’s Celtic), Martin (Derby), Naismith Everton).

Og Norwich har fortalt Bournemouth at de har større sjanse for at en Tribe Called Quest omformes og gjør halvtidsshow i hvert hjemmekamp denne sesongen enn å få hendene på Lewis Grabban. “Lewis er et viktig medlem av truppen, og jeg er ikke interessert i å selge ham til en av våre direkte konkurrenter,” brøt Alex Neil. Vil du ha mer?

Kjør ut av gin og trenger noe å løfte ditt mandags humør?Denne runden av bangin mål etter bangin mål burde gjøre trikset. Facebook Twitter Pinterest Marco Matias ‘sanger blir hjertelig velkommen på Nasty Leeds.Foto: Ian Smith / Reuters

Juventus begynnelsen på sesongen har vært så smertefullt som tiden Morrissey krasjet på tverrstangen – eller den tiden du prøvde å lese sin Penguin Classic – men så den andre Serie A-tittelen utfordrere var like elendige på åpningshelgen, rapporterer Paolo Bandini.

Hva med deres fancy nye kosthold regime og fancy ny trenings trener og har lyst på nye 4-0 vinner, har Borussia Dortmund kuttet vekten i forrige sesong og begynner å se ut som deres gamle selger igjen, skriver Raphael Honigstein.

Vårt beste teammedlemmer kunne ha brukt søndagene til å se på nytt på Hill Street Blues eller Growing Pains eller Laverne & amp; Shirley, men i stedet valgte de å skrive om 10 snakkepunkter fra helgenes Premier League-handling.

Snakker om snakkepunkter.Grahams Parker og Ruthven har pisket opp fem av dem fra weekendens MLS-handling fordi vi visste at du ikke kunne stole på.

Åh, og hvis det er greit…kan du følge Big Website on Big Social FaceSpace. Meld deg på frivillig

Vil du ha din egen kopi av vår gratis te-rettidig (ish) e-post sendt direkte til innboksen din? Har din vanlige kopi sluttet å ankomme? Klikk her for å registrere deg.

IMDB-TALEN SKAL VENTE

Rate this post