Sam Burgess vender tilbake til England rugby league squad for fire nasjoner

Sam Burgess har vært med i Englandskampen for første gang siden han kom tilbake til rugby-ligaen etter å ha blitt kåret til Wayne Bennetts 24-mannskamp for de fire nasjonene. Burgess, som sist spilte for England i verdensmesterskapet i 2013, er det utmerkede navnet i Bennett sin første tropp som England-trener, med den 27-årige til å fungere på internasjonalt nivå for første gang siden han stavet i rugbyforbundet med Bath i fjor.

“Å ha Sam Burgess tilbake er ikke bare et løft for England, men en for det internasjonale spillet,” sa Bennett. “Etter å ha jobbet med ham i fortiden, er han en flott knuser å ha rundt og har ved skulderen på banen.” Den 66-årige har også kalt fire ubesvarte spillere i hans lag – med St Helens fullback Jonny Lomax overraskende inkludering.Lomax, som savnet de første tre månedene av sesongen på grunn av en knærekonstruksjon, vil vinne sin første hatt hvis han velges, med hans hellige teamkammerat Mark Percival, Hulls Scott Taylor og Castlefords Luke Gale de tre andre ubegrensede innlemmelsene.

Bennett har beholdt 15 spillere fra truppen som vant i fjor tre-kamp Testserien mot New Zealand, og har også overlatt England tilbakekallinger til liker av Warrington duoen av Daryl Clark og Stefan Ratchford, som hadde savnet på utvalg i tidligere år.Wigan’s Dan Sarginson tjener også en tilbakekalling etter en imponerende runde i løpet av Warriors løp til Super League-tittelen.

“Det har vært mye konkurranse om steder i år, og spillerne som har blitt plukket, er de tror vi vil stå opp til testen av de konkurrerende nasjonene, sier Bennett. England Rugby League (@England_RL) Wayne Bennetts engelske tropp for denne høstens # 4Nations og International Test-kamp mot France.MORE = & gt; https://t.co/qo6d4upScp pic.twitter.com/18nS2F4furOctober 10, 2016

“Jeg har alltid sagt at det ikke ville være for mange endringer da jeg kom og det er nok av gutter i laget som jobbet hardt i fjorårets internasjonale serie, vinner mot New Zealand, som har gått på og utført i 2016. “

Merkbare utelatelser inkluderer Hull-hookeren og 2016 Man of Steel Danny Houghton, så vel som som Zak Hardaker og Matty Smith, som begge kjennetegnes mot New Zealand i fjor.

Spekulasjoner hadde lært om hvorvidt Bennett ville kontroversielt velge en rekke australske spillere, men han har motstått fristelsen til å gjøre I stedet insisterer han på at han ser mye talent i laget han har valgt.

“Det er noe seriøst talent på denne engelsksiden, og det er testament til England-programmet, klubbene de spiller for og spillerens holdning i å ha lyst til å gjøre sitt beste hver uke, “sa han. “Jeg har snakket med guttene, og de er godt klar over hva som er foran dem i denne turneringen.” Englands 24-manners lag

Rate this post