Liverpool kriser Bet365 ned til Jürgen Klopps presserende spill, sier Sam Allardyce

Liverpool har 11 spillere skadet, seks med hamstringproblemer i varierende grad, etter at Philippe Coutinho og Dejan Lovren kom til sin liste i første halvdel av tirsdagens Capital One Cup-semifinale seier på Stoke City.Klubben har ennå ikke oppdaget den fulle Bet365 utbredelsen av Coutinhos og Lovren’s hamstringstammer. Liverpool kjører mer under Jürgen Klopp enn med Brendan Rodgers Les mer

Med Kolo Touré hobbling på slutten av 1-0-vinneren, om enn Med kram i henhold til den tidligere elfenbenskysten internasjonalt, kunne Klopp være uten alle fire av hans etablerte sentrale forsvarere i Exeter City på fredag ​​i FA Cup tredje runde.

Liverpool har lidd 24 skader i løpet av Klopps tre måneder Bet365 ansvarlig og Allardyce, som i forrige uke beskyldte den tidligere Borussia Dortmund-treneren for å være “en myk tysk” for å klage over taket som skadet Mamadou Sakhos kne på Sunderland, har fastslått årsaken til lederens taktikk.

Sunderland-sjefen, som echo Graeme Souness ‘kommentarer etter kommentarer på Sky, fortalte TalkSport: “Det er han [Klopp] som ber spillerne å spille et høyt tempo-pressespill fra toppen.Det er flott at spillerne har klart å utføre det, men jeg tror det har Bet365 sparket inn nå.

“Jeg tror ikke Jürgen har innsett hvor gøy vår liga er på denne tiden og fordi han har bedt om den ekstra høye energien, de ekstra 10 meter, disse gutta er trette nå med så mange Unibet spill på så kort tid og plukker opp disse muskelstamlene. De er høyt utdannede idrettsutøvere mer enn noen gang, og de blir mer utsatt for skader av hvor mye arbeid de gjør i et spill nå. “Klopp avviste forslag om at Liverpools treningsregime skulle skylden, : “Vi trener ikke, vi gjenoppretter bare” på grunn av det hektiske spilletidet.Den semifinale første etappen var Liverpools fjerde konkurransespill på 11 dager. Allardyce gjentok sin holdning om at en vinterferie ville Unibet være til fordel for klubber og spillere i Premier League. Han la til: “Jeg hakker fortsatt om å ha en pause på dette tidspunktet for å redusere arbeidsbelastningen på spillere. Som en liga og som et land bør vi se på å hjelpe spillerne underveis. Stoke spilte samme lag fjerde kamp på rad, og gutta så ut som de ikke kunne løpe. ”

read more

Rate this post