Manchester Uniteds Anthony Martial sier at jeg ikke er den nye Thierry Henry

Manchester Uniteds Anthony Martial har avvist sammenligninger med den tidligere franske angriperen Thierry Henry, og insisterte på at han fortsatt har mye å bevise til tross for hans blåsende start på livet på Old Trafford.

Martial, som er i Didier Deschamps “France-laget for vennskapene mot Armenia og Danmark har scoret tre ganger i Premier League siden han fullførte sitt trekk fra Monaco for en innledende 36 millioner pund.

Den starten har ledet sammenligninger med Henry, en annen tidligere Monaco-anfører som endte med å bli Arsenals rekordmålskinner.Men Martial, som debuterte for Frankrike i forrige måned, insisterer på at de ikke har de samme egenskapene. Manchester Uniteds ‘fantastiske’ Anthony Martial trenger tid, advarer leder Les mer

“Jeg vet at dette er en veldig flott spiller som er en legende i England, “forteller Martial fransk tv-kanal BFM. “Jeg tror ikke vi har de samme egenskapene. Thierry Henry er Thierry Henry. Jeg har fortsatt alt å bevise.Ved å fortsette å jobbe vil jeg prøve å nå sitt nivå, men jeg er fortsatt veldig langt unna. “Martial løftet også lokket på prosessen som brakte ham til England på den siste dagen i overføringsvinduet, med tenåringen avslørende han trengte sin mor til å oversette en personlig telefonsamtale fra den amerikanske lederen, Louis van Gaal.

“I utgangspunktet ble jeg fortalt” uoverførbar “, så jeg tenkte å bo i Monaco,” sa han. “Da jeg visste om tilbudet, nølte jeg ikke med et sekund, og det ble gjort raskt. Jeg ville virkelig fortsette å spille i Champions League. Van Gaal ringte meg og snakket med min mor som gjorde oversettelsen.Da jeg kom til Manchester møtte jeg ham, vi diskuterte lenge og det ble gjort raskt. “

Av hans heftige overføringsgebyr, som kunne nå en rapportert £ 58m hvis alle klausulene er oppfylt, legger Martial : “Det forstyrret meg ikke for mye. Det var mer min familie med alt som var skrevet i avisene og det som ble sagt. Jeg hadde bare travelt med å gå til Manchester og spille fotball.

“Jeg prøver å ignorere alt. Jeg holder meg i boblen, konsentrere meg om fotballen, jeg jobber, og jeg prøver å lære engelsk så fort som mulig. “

Rate this post