Málaga CF – Deportivo La Coruña

Sytten Málaga vil holde den siste av hans styrke like over avgrunnen. Det tar bare ett poeng mer enn forrige Granada. Deportivo La Coruna i strid september til tross for at ingen store økonomiske gevinster eller stjernespillere, holder kontakten med europeiske rails.

Malaga er fortsatt ikke å komme seg ut av nedrykks forbannet farvann. I øyeblikket har det dyppet litt i kampen om nedrykk, fordi den har samme antall poeng som det 18. Levante. Hovedproblemet Málaga har lenge vært den manglende evne til å skyte mål. Takket være det gode arbeidet med forsvaret, men noen ganger Málaga holde buret rent, men på forsiden er det veldig problematisk. For tiden, selv om han har hatt en morsom spillet, som til slutt brøt uflaks og vant, men bare i en kamp med Real Sociedad scoret sitt Bet365 bónusz eneste mål. Skryte fortsatt tittelen som det laget som scoret færrest mål – bare tre.

I den siste runden av Málaga ventet en ubehagelig overraskelse på grunn av hans prestasjoner mot hele San Sebastian og Valencia ikke gjøre opp tapt 3: 0. Først ledet i eget mål av Charles, det andre målet lagt den portugisiske André Gomes og en tredje fra straffemerket intervensjonen hadde vært ansvarlig for Dani Parejo. Reisen fra Mestalla og Málaga var veldig bitter. Nå må laget, som er fast i en krise av produktivitet plukke opp og mestre spillet mot utfordrende motstandere.

Et annet problem Málaga er skadet. Hele virkelig har ambisiøse florerer. Døm selv: på sidelinjen vil Flavio Ferreira, Nordin Amrabat, Juanpi, Marcos Angeleri og muligens Roque Santa Cruz, som for tiden jobber på minst det faktum at det erstatter på benken. Deportivo La Coruna har i så måte en mye enklere oppgave. Spillet grunn av skade griper kanskje Fabricio; Manuel Pablo da fortsatt ikke helt i form.

Deportivo La Coruna som om du prøver å huske sine Unibet bónusz glansdager, da tidligere aspirant til å kjempe for Champions League. I mellomtiden, et team fra Galicia tapt i La Liga en gang og fortsatt god ytelse som det var dekorert på slutten av fjoråret. I de to siste kampene, Deportivo bundet, og nå ønsker han å igjen være knyttet til tre poeng. På banen er født Málaga sist trekke 1: 1, men før at det Depor fikk fire mål.

En stor andel av god form Depor har hans disippel Lucas Perez. Hurtig vingen hjalp Depor hadde sist sesong, og i september dette enda mer. I de sju kamper scoret han fire mål og er en av de beste spillerne i hele Galicia. Lucas da heller ikke skjul på at på grunn av fargene Deportiva ville avvise mange storklubb. I et intervju med avisen AS Lucas sa han: “Faktum er at forrige sesong ble vi tiltalt mange skader og fravær Nå er det annerledes, det unngår oss uheldig og det viser på hele laget jeg ikke har kjærlighet, og jeg ønsker her.. rolig han avsluttet en karriere. Nå de bare fokusere på å vinne neste runde. “

Rate this post