Brendan Rodgers ‘utrolig skuffet’ av Liverpool sacking

Den tidligere Liverpool-lederen Brendan Rodgers har snakket om sin skuffelse ved å bli avvist, men ønsket at hans etterfølger var god for fremtiden.

Nordirkeren ble lettet over sine plikter etter søndagens 1-1 Merseyside derby-tegning etter at eieren av Fenway Sports Group bestemte seg for at det skulle skje en endring.

Rodgers stående har gått ned siden den høyeste av å lede klubben til sin første ligatitel i mer enn to tiår i 2013-14 og resultater mot slutten av forrige sesong og begynnelsen av dette tvunget FSG til å trekke avtrekkeren, om enn tidligere enn mange forventet. Forresten soundbites og sniggers, fortjente Brendan Rodgers bedre | Barney Ronay Les mer

I sin siste pressekonferanse, litt over en time før kontrakten ble avsluttet, snakket Rodgers om gjenoppbyggingsjobben som var nødvendig på Anfield, og tiden var nødvendig, og han gjentok det i en uttalelse som ble utgitt av League Managers ‘Association.

“Jeg er selvsagt veldig skuffet over å forlate Liverpool fotballklubb,” sa han. “Det har vært både en ære og et privilegium å styre en av spillets flotte klubber de siste tre årene.

” Jeg har jobbet hver dag for å representere klubben til min beste evne til å utvikle både individuelle spillere og et lag som klubbens fantastiske fans kan være stolte av.Det har vært noen svært minneverdige øyeblikk i løpet av min tid på Liverpool, og jeg vil gjerne takke alle spillerne for deres harde arbeid og forpliktelse.

“Nåværende trup er en i overgang, men de har noen ekte talent og viser en sterk følelse av samvær.Jeg regner med å se at de fortsetter å vokse og utvikle seg de neste ukene, og jeg ønsker dem og etterfølger meg godt for resten av sesongen. “Til tross for hvordan han gikk, snakket Rodgers med kjærligheten om klubben og eierne. “Liverpool har en fantastisk fotballarv, og jeg har ingenting annet enn respekt og beundring for historien, tradisjonen og verdiene som gjør byen og klubben så eksepsjonell,” la han til.

“I tillegg til mine spillere, Jeg vil gjerne takke alle sammen med klubben; Fenway Sports Group, Liverpools styremedlemmer, spesielt [konsernsjef] Ian Ayre, min coaching staff, ansatte i hele klubben, frivillige, akademikere og sine unge spillere og selvfølgelig de fantastiske Liverpool-fansen for deres utilsiktede støtte, lidenskap og hengivenhet som har gjort min tid til klubben så spesiell. “Endelig vil jeg spesielt nevne John W Henry, Tom Werner (formannen) og Mike Gordon [FSGs president] .

“De ga meg denne flotte muligheten, og selv om vi ikke lenger vil jobbe sammen, er jeg sikker på at vårt forhold og vennskap vil fortsette inn i fremtiden.”

LMAs administrerende direktør , Richard Bevan, er sikker på at Rodgers ikke vil være ute av arbeid for lenge. “Brendan er uten tvil en av de mest talentfulle og fremtidsrettet britiske lederne i spillet,” sa han. “Hans evner ble formelt anerkjent i 2014 da hans kammerater stemte ham LMA-leder av året etter hans strålende arbeid i Liverpool, som nesten styrte dem til Premier League-tittelen.

” Hans tid på Liverpool har viste at han har både ferdigheter og personlighet til å klare seg på de høyeste nivåene av spillet.

“Brendan har dedikert hele sitt profesjonelle liv til å utvikle spillere og lag, og jeg er sikker på at han med sin kunnskap og lidenskap for spillet vil det ikke være for lenge før han finner en ny utfordring. “

Rate this post