Bath seirende, men Salg feirer etter andre halvdel comeback

Veldig bra det vil gjøre dem nå, men her var en retur til form for Bath på slutten av en sesong bemerkelsesverdig for nesten en fullstendig mangel på den. Salg, i mellomtiden, hvem som har noe å leke for, vel i jakten på Europa, var unødig i en første halvdel som kostet dem dyrt. Ikke desto mindre ga et siste forsøk av Johnny Leota, hans andre, dem to bonuspoeng, som løfter dem over Northampton til femte. Det var en god rousing finish til en fin kamp, ​​men ikke den som har hatt et resultat i løpet av tredje kvartal, da Sale trakk seg tilbake til tre poeng etter deres første halvdel. Saracens slo Wasps til Siste som engelsk rugby treffer levende høyder Les mer

Det bør ikke forringe en fin baddisplay.Bæren hadde bite, George Ford buzzed som en truende hvepe bak kollisjonene og ballen fant veien i hendene på hjemmelagets brede løpere med behagelig regelmessighet. Hvis England har øynene på Neal Hatley som scrum-coach, var det videre grunn til interesse. Dårlig Ross Harrison, Salgsløshodet, var ute før halvtid, da han hadde blitt straffet tre ganger. Første halvdel var ganske mye en skrekkhistorie for et lag som skulle være etter et sted i Europa.

Bath kunne ha satt spillet i seng ved pause hvis de ikke hadde spilt ballen så jevnlig. Som det var, var de 17-0 oppe etter 15 minutter, men klarte ikke å legge til tally før halvtid. Det første forsøket kom i andre minutt og var en modell for hvordan de hadde tenkt å spille.Dave Denton gjorde et par bukser på den brede utsiden, Rhys Priestland gjorde en annen, og da Ford smutte ballen til Ollie Devoto, trakk det svale senteret forbi Tommy Taylor og Peter Stringer på linjen. Prøv No2 fulgt Fra et frispark på en scrum (Harrison igjen). Leroy Houston slo det opp og Charlie Ewels ble drevet over av Rob Webber. En Ford straff tre minutter senere satte Salg lenger bak. De hadde knapt rørt ballen og ved noen få tilfeller klarte de å klare seg fra den gang. De hadde en tendens til å slippe den.

Steve Diamond, salgs direktør for rugby, har ikke bygget sitt rykte på en mild, forstående natur. Noe han sa i skurene – og / eller måten han sa det – hadde den ønskede effekten.Innen åtte minutter etter gjenopptakelsen hadde Sale scoret to forsøk, da først Johnny Leota da Andrei Ostrikov ble drevet over fra lineouts. Salg ble forvandlet, tre poeng bak; Badet sinn vendte seg til wobbles som har blighted sin sesong. Nå var det Danny Cipriani som så på trusselen, og Salgspassene stod. Montpellier slo Newport Gwent Dragons for å nå Challenge Cup-finalen. Les mer

Men spilletjakt er en usikker jakt. En strålende Devoto-pause og mindre strålende mangel på å passere til Matt Banahan utenfor han satte likevel Ford på sin andre straff, før en strålende Semesa Rokoduguni-pause satte opp stillingen som han senere scoret av Fords utkledde pass.Med pusteplassen etablert ble bonuspoengforsøket scoret med syv minutter igjen, en blendende blindekrets av Will Homer, bror til Tom. Men salg fortsatte å komme, selv om spillet hadde gått. TJ Ioane ble drevet over fra en lineout før Leota grunnet sin andre mot bunnen av innlegget. Salg feiret som om de hadde kvalifisert for Europa. De kan bare gjøre det.

Rate this post