Ο διάδοχος του Sunderland του Dick Advocaat χρειάζεται παίκτες για το σύστημα ή το αντίστροφο

Σε καμία συγκεκριμένη σειρά, δεν περιλαμβάνουν κίνητρα για μια πολύ θλιβερή κακομεταχείριση και σε μεγάλο βαθμό υπερπληρωμένο δωμάτιο ντυσίματος. εισάγοντας μια απείρως πιο επαγγελματική νοοτροπία. την κάλυψη των πολλαπλών τεχνικών ατελειών της ομάδας · πείθοντας τον Ellis Short, τον ιδιοκτήτη, να επαναβαθμολογηθεί η Sportingbet στοιχημα οπαπ στρατηγική στρατολόγησης του Ιανουαρίου. και κερδίζοντας το βορειοανατολικό ντέρμπι στο σπίτι στο Newcastle United στο τέλος του μήνα.

Διευθυνθείτε λίγο ικανοποιητικά και ο κ. X μπορεί να γίνει ο πρώτος προπονητής για να ολοκληρώσει μια πλήρη σεζόν στο Στάδιο του φωτός από τον Steve Bruce το 2010-11.Όπως συμβαίνει, ο νέος άνθρωπος θα είναι ο τέταρτος Sportingbet τέταρτος διορισμός του Short σε τέσσερα χρόνια και, αναμφισβήτητα, ο τέταρτος διαδοχικός διευθυντής της Sunderland για να βρεθεί αντιμέτωπος με το Νιουκάστλ στο δεύτερο παιχνίδι του. Dick Advocaat: Η ομάδα του Σάντερλαντ δεν είναι αρκετά καλή για να αποφύγει την πάλη υποβιβασμού Διαβάστε περισσότερα λέει ο διάδοχος του Advocaat – του οποίου η πλευρά είναι η ομάδα του Steve McClaren στις 25 Οκτωβρίου – ότι πρόκειται για ομάδα που μπορεί να παρακινήσει τον εαυτό του όταν το πάρει η διάθεση. Αυτό τείνει να συμβαίνει είτε εναντίον της Newcastle πλευράς, που έχουν ήδη κερδίσει πέντε φορές στη σειρά ή όταν έρχεται η άνοιξη και είναι καιρός να φτιάξουμε μια ετήσια «θαύμα» από το υποβιβασμό. 2-2 με ισοπαλία της Γουέστ Χαμ, η οποία σχεδόν μετατράπηκε σε μια πρώτη νίκη της Premier League της σεζόν, η Σάντερλαντ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο για αιώνες.Ο Στίβεν Φλέτσερ, ο μοναχικός Sportingbet επιθετικός, όχι μόνο σκόραρε αλλά και φαινόταν κοφτερός και κηλίδας. Συνδέοντας έξυπνα το παιχνίδι, ήταν σχεδόν μη αναγνωρίσιμο από τον αναποτελεσματικό επιβάτη των τελευταίων μηνών. Ο Lee Cattermole, αποτρόπαιος κατά τις εβδομάδες έναρξης της σεζόν, ήταν επίσης πίσω στο καλύτερο του στο κεντρικό μέσο. Εάν ο νέος διευθυντής σίγουρα θα μπορούσε να κάνει με την εύρεση ενός τρόπου να αποδώσει σημαντικά μεγαλύτερη συνέπεια από το Cattermole και την εταιρεία, το πρόβλημα της αντίληψης της συμπεριφοράς της ομάδας φαίνεται να επιδεινώνεται από την έντονη πνευματική ευθραυστότητα.Μπορεί ένας αθλητικός ψυχολόγος να βοηθήσει να αλλάξει την αφήγηση; Στη συνέχεια, υπάρχει η ευρύτερη ερώτηση για το Cattermole: επιχειρεί ο διάδοχος του Advocaat να σχεδιάσει ένα καθαρό σπάσιμο με το παρελθόν με εκφόρτωση του επιτηρητή, ενός σημαντικού αριθμού ντυσίματος, τον Ιανουάριο ή να δεχτεί το status quo και να Sportingbet ανοικοδομήσει την ομάδα γύρω του; Όποιος αναλάβει θα πρέπει να είναι βαθιά συνειδητός ότι ο Ολλανδός, όπως και ο Di Canio μπροστά του, έτρεξε σε πρόβλημα όταν προσπάθησε να ελαχιστοποιήσει την επίδραση κάποιων από τους Sunderland’s ισχυρή παλιά φρουρά, μερικές φορές ρίχνοντας τον John O’Shea, τον Wes Brown, τον Cattermole, τον Fletcher και τον Sebastian Larsson. Μια ομάδα που κατέχει τον όγδοο υψηλότερο μισθολογικό λογαριασμό της Premier League χρειάζεται αναταραχή, αλλά αυτό θα απαιτήσει θάρρος και αγανάκτηση.

Η Advocaat ελπίζει να αυξήσει το συλλογικό μπαρ εισάγοντας προσθήκες υψηλού επιπέδου και αυξάνοντας τον ανταγωνισμό.Αντ ‘αυτού, ο Short αποφάσισε την ποσότητα πάνω από την ποιότητα – οι περισσότεροι από τους οκτώ καλοκαιρινούς Sportingbet υπογράφους του Sunderland ήταν στην κακή τιμή του Younès Kaboul mold – και ο πρώην προπονητής έμεινε με μια ομάδα που ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αρκετά καλή. Συνεπώς, ο διάδοχός του πρέπει να αναπτύξει τακτική μαγεία για να αφαιρέσει μερικές αεροδυναμικές αδυναμίες από την εικόνα. Δυστυχώς μια γενική έλλειψη ρυθμού περιορίζει τέτοιες επιλογές. Το πιο γρήγορο άτομο της πλευράς, ο Patrick van Aanholt, αγωνίστηκε τρομακτικά στα αριστερά. Εάν αυτό είναι εδώ και πολύ καιρό μια προβληματική θέση, η κεντρική άμυνα αντιπροσωπεύει έναν άλλο σημαντικό Vistabet στοιχήματα στο Ιντερνετ κίνδυνο κατά μήκος του δρόμου προς την επιβίωση.Ο Advocaat ήθελε να «προχωρήσει» από τον O’Shea και τον Brown, αλλά ο Kaboul και ο Sebastián Coates αποδείχτηκαν ανεπαρκείς αντικαταστάσεις Sportingbet στο πιο δυσλειτουργικό τμήμα της Sunderland.

Επιπλέον, οι Jack Rodwell και Adam Johnson Ο Rubin Kazan loanee Yann M’Vila κοίταξε μια περικοπή πάνω από εκείνους γύρω του, ενώ διακρίθηκε σε κεντρικό ρόλο και ο Jeremain Lens μπορεί να παίξει και λίγο. Ωστόσο, ο φακός υπογράφει περισσότερο για τον Advocaat τον άνθρωπο από ό, τι για το Sunderland το club και μπορεί να απαιτεί προσεκτικό χειρισμό. Ο διάδοχος του Advocaat ίσως χρειαστεί να εκτοξεύσει τον ευρέως σχηματισμό 4-3-3 ο οποίος έχει εξυπηρετήσει το Sunderland τόσο άσχημα όρος. Σίγουρα δεν ταιριάζει με τον Jermain Defoe, ο πρώην αντίπαλος της Αγγλίας, άφησε αργότερα να πεθάνει στον πάγκο, οπότε ίσως η Sportingbet μετάβαση στο 4-2-3-1 μπορεί να προσφέρει μια εφικτή λύση;Εν τω μεταξύ, μια γηράσκουσα πλευρά πρέπει σίγουρα να φιλοξενήσει τον Duncan Watmore, τον προικισμένο άγγλο κάτω των 21 ετών που ο Advocaat εμφανίστηκε ανεξήγητα απρόθυμος να ξεκινήσει. Σύντομα θα είναι ώρα ο νεοφερμένος να πείσει τον Short ότι τουλάχιστον , η σημαντική επένδυση σε ένα αποδεδειγμένο αριστερό-πίσω και το κέντρο του ημίσεος παραμένει επιτακτική τον Ιανουάριο αλλά πιο άμεσα, υπάρχει ένας τεχνικός χώρος για το ρυθμό και ένα βορειοανατολικό ντέρμπι που κερδίζεται.

Rate this post